Da sve prođe u najboljem redu

Putno zdravstveno osiguranje je ključna komponenta planiranja putovanja, bez obzira na to da li putujete unutar zemlje ili prelazite granice. Ovo osiguranje pruža finansijsku zaštitu u slučaju neočekivanih medicinskih troškova ili hitnih situacija koje se mogu desiti tokom putovanja. Kada koristimo putno zdravstveno osiguranje, osiguravamo se da imamo pristup adekvatnoj medicinskoj nezi bez brige o visokim troškovima lečenja. U mnogim zemljama širom sveta, troškovi medicinskih usluga mogu biti veoma visoki, pogotovo u slučaju hitnih intervencija ili hospitalizacije. Putno zdravstveno osiguranje nam omogućava da se fokusiramo na svoje zdravlje i bezbednost, umesto da brinemo o finansijskim posledicama.
Obzirom da se ta komponenta planiranja putovanja uvek ostavlja za pred sami put, važno je da vam ukažemo na mogućnost izrade putnog zdravstvenog osiguranja online, bez dolaska u jedan od naših objekata.

Koraci koji su potrebni za preduzimanje su vrlo jednostavni:

  1.  Na naš mejl registracija@trijumf021.rs nam pošaljete slike pasoša sa osnovnim podacima vezanim za putovanje – krajnja destinacija i period putovanja
  2. U kratkom roku dobijate ponudu i instrukcije za plaćanje
  3. Nakon izvršene uplate, polisa Vam stiže na mejl i ceo proces je gotov, obzirom da se ove polise uvek kreiraju tako da su punovažne bez pečata i potpisa osiguravajuće kuće.