OPŠTE ODREDNICE I POJMOVI

Web sajt www.trijumf021.rs vrlo ozbiljno shvata svoju odgovornost u pogledu zaštite podataka o ličnosti, a sve prema domaćem Zakonu o zaštiti podataka o ličnosti, ali i prema Opštoj uredbi o zaštiti podataka o ličnosti EU (tzv. GDPR).

www.trijumf021.rs (u daljem tekstu web sajt) obvezuje se da će štititi Vašu privatnost sa ciljem da Vam obezbedi najbolje iskustvo korišćenja ovog web sajta.

Molimo Vas da pročitajte sledeću izjavu kako biste razumeli kako se odnosimo prema Vašim ličnim podacima. Ova izjava je podložna promenama, pa preporučujemo da je periodično proverite.

Politika zaštite privatnosti opisuje načine na koje web sajt koristi lične podatke njegovih posetilaca. Davanjem svojih ličnih podataka i prihvatanjem Politike privatnosti potvrđujete da ste saglasni da se Vaši podaci koriste na način koji je opisan u ovoj Politici. Ukoliko se Politika privatnosti promeni, izmenjeni tekst Politike biće dostupan na ovoj stranici. Kontinuiranom upotrebom ovog sajta, kao i davanjem svojih podataka prilikom online kontakta potvrđujete da ste saglasni i sa izmenama ove Politike.

Politika privatnosti je dokument koji garantuje zaštitu privatnosti naših korisnika na Internetu. Ovaj web sajt možete pregledati besplatno i bez bilo kakve obaveze da otkrijete svoj identitet ili ostavite svoje lične podatke. Odlučite li iskoristiti usluga koje nudimo (Naručivanje guma, zakazivanje termina, kontaktiranje putem forme…) dostavićete nam lične podatke, kako bismo bili u mogućnosti da uslugu u potpunosti pružimo. Informacije koje tražimo su neophodne kako bismo što bolje realizovali Vaš zahtev.

KOLAČIĆI

Korišćenjem našeg web sajta saglasni ste da možemo da sačuvamo kolačiće i IP adrese i da im pristupimo, da koristimo druge metode za prikupljanje podataka o korišćenju web sajta i poboljšamo vaše iskustvo na internetu. Usled promena u zakonu iz 2020. godine, svi web sajtovi koji su aktivni širom određenih delova Evropske unije moraju dobiti pristanak za korišćenje ili čuvanje kolačića (ili sličnih tehnologija) na vašim računarima ili mobilnim uređajima. Ova politika kolačića pruža vam jasne i relevantne informacije o kolačićima koje koristimo i o razlozima za njihovo korišćenje.

VAŠ PRISTANAK

Time što nastavljate da koristite naš web sajt slažete se sa tim da možemo da postavimo kolačiće na vaš računar kako bismo analizirali način na koji koristite naš web sajt. Molimo vas da pažljivo pročitate ovu politiku kolačića kako biste saznali detaljne informacije o podacima koje prikupljamo kada koristite ovaj sajt. Ukoliko ne želite da prihvatite kolačiće u pogledu vašeg korišćenja ovog web sajta, morate da prestanete da ga koristite.

DEFINICIJA KOLAČIĆA

Kolačići (na enleskom Cookies) su male datoteke/fajlovi koje se postavljaju na vaš računar preko web sajtova koje posetite ili određenih poruka e-pošte koje otvorite. Njihova upotreba je široko rasprostranjena kako bi web sajtovi mogli pravilno da funkcionišu i kako bi njihovi vlasnici mogli da dobiju informacije koje se koriste u poslovne i marketinške svrhe.

Kolačići koje koristimo na web sajtu pomažu nam da vam obezbedimo bolje iskustvo na mreži, pamte vaše parametre i pomažu nam da poboljšamo sajt. Time što pristupate našem web sajtu slažete se da se ova politika kolačića primenjuje kad god pristupite web sajtu, nezavisno od uređaja koji koristite. Korišćenje kolačića je standardna praksa na Internetu i većina browser-a je podešena tako da automatski prihvata sve kolačiće.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA – NAČIN I RAZLOG

Web sajt traži Vaše lične podatke samo ako želite da koristite neku od naših usluga i samovoljno popunite forme na našem web sajtu.

Posetite li web sajt, naš web provider automatski beleži podatke koju uključuju IP adresu Vašeg računara, vrstu pretraživača, ime domena, vreme posete, adresu web stranice s koje ste došli, te sve informacije o stranicama koje posetite na našoj web lokaciji o čemu ste bili obavešteni na svim stranicama web sajta.

Ove podatke koristimo za statističke analize o korišćenju naših stranica, s ciljem da poboljšamo kvalitet usluge.

U kojim slučajevima beležimo vaše privatne podatke:

Kontakt putem „Kontakt forme“ (Ime, email, kontakt telefon – na koji vam dostavljamo odgovor) Kontakt podaci se čuvaju u okviru našeg email naloga dokle god autor ne zatraži da se ove informacije izbrišu.

Zakazivanje termina usluge registracije vozila (Ime i prezime i kontakt telefon) Podaci o zakazanom terminu koriste se isključivo radi evidencije zakazanog termina u slučaju potrebe da se osoba kontaktira radi promene ili otkazivanja termina.

Web sajt neće prodavati, trgovati, iznajmljivati ili davati Vaše lične podatke trećoj strani ni pod kojim uslovima.

SIGURNOST PRIKUPLJENIH INFORMACIJA

Web sajt posebno brine da su prikupljene informacije o korisnicima sigurne i zaštićene od gubitka, promena, nedozvoljenog pristupa i bilo koje vrste zloupotrebe.

Web sajt je smešten na web serveru koji poštuje sve neophodne bezbednosne standarde i poseduje validan SSL sertifikat za enkripciju podataka u komunikaciji između korisnika i samih web servisa. Pridržavamo se strogih bezbednosnih procedura u pogledu čuvanja i otkrivanja informacija koje nam dajete kako bismo sprečili neovlašćeni pristup podacima.

Na našem sajtu mogu postojati linkovi koji mogu voditi na druge web sajtove. U ovom slučaju ne snosimo odgovornost za politiku ili procedure za zaštitu podataka koje ovi web sajtovi mogu propisati, kao ni za sadržaj na njima.

Nakon što ste nam dali pristanak u pogledu korišćenja kolačića, na vašem računaru ili uređaju biće sačuvan kolačić koji ovo podešavanje pamti. Ukoliko u bilo kojem trenutku želite da povučete svoj pristanak, biće potrebno da izbrišete kolačiće preko podešavanja u Vašem internet pregledaču (browseru).

KAKO NAS KONTAKTIRATI?

U svakom trenutku možete zahtevati brisanje svih podataka koji Vas identifikuju u našem sistemu slanjem zahteva na (MEJL) Ipak, pre brisanja podataka iz naših sistema dužni smo da proverimo da li je brisanje podataka u sprezi sa nekim od važećih zakona kojima je regulisano poslovanje pravnih subjekata (npr. zakonu kojem podleže vođenje poslovnih knjiga, izdavanje računa/predračuna i drugih dokumenata na kojima se potencijalno ve’ nalaze Vaši lični podaci po osnovu procesuiranih porudžbina.

PROMENE POLITIKE PRIVATNOSTI

Sve promene politike privatnosti će biti zabeležene ovde, tako da posetioci naših stranica uvek znaju koje informacije prikupljamo, kako ih koristimo i u kojim okolnostima ih delimo s trećom stranom.