Motocikli

Obavite kompletan tehnički pregled za motocikle u nekom od Trijumf 021 objekata na adresi Šajkaška 15 u Novom Sadu ili Karađorđeva 27 u Sremskoj Kamenici.

Ovde postoji
jedan izuzetak.

Tehnički pregled za motocikle podrazumeva detaljan pregled tehničke ispravnosti L3 vozila, odnosno motocikala s dva točka minimalne brzine kretanja 45 km/h ili zapremine motora veće od 50 ccm3.

Ukoliko je u pitanju elektropogon, kao motocikl se računaju vozila sa elektromotorom jačine preko 4 kW. U tehnički pregled za motocikle ubraja se i pregled motocikala sa tri točka kada razmak između dva točka na istoj osovini ne prelazi 46 cm.

Kao kategorija vozila, motocikl nema daljih podela, ali postoje nazivi kao što su RAM, skuter, trkalica, enduro, kros, itd., koji svi označavaju motocikle.

Redovan tehnički pregled za motocikle neophodan je za njegovu registraciju, ali i osiguravanje opšte bezbednosti saobraćaja kada vozilo učestvuje u istom. Trijumf 021 vrši kompletan tehnički pregled za motocikle u skladu sa najnovijim regulativama i uz korišćenje najnovije opreme.

*Tehnički pregled motocikala možete uraditi u našim objektima u Sremskoj Kamenici i Šajkaškoj ulici.

Zanimljivost

Da li ste znali da je prvi motocikl proizveden davne 1868. godine. Pogon mu je bio na paru, a konstruisali su ga Francuzi Mišu i Pero.