Ostale usluge

DODATNE USLUGE KOJE VAM PRUŽAMO

Trijumf 021 proširio je asortiman usluga da zadovolji potrebe klijenata, kako bi sve obavili na jednom mestu, bez vašeg dodatnog angažovanja.

Ostale usluge koje Trijumf 021 pruža

PaySpot
(platna institucija)

Ovlašćeni smo zastupnici PaySpot platne institucije i na bilo kojoj od naše dve lokacije u gradu možete platiti registraciju vašeg vozila, kao i vaše račune, takse i dr.

Pomoć
na putu

U zavisnosti od vaše potrebe odabraćemo paket koji vama odgovara. Nudimo pomoć na putu AMSS, VOZZI, ATLAS.

Plaćanje poreza
na motorno vozilo

Sada kod nas možete sve završiti na jednom mestu. Nema više čekanja od par dana za dobijanje potvrda, već odmah s portala e-uprave obračunavamo porez koji možete odmah uplatiti.

Sačinjavanje kupoprodajnog ugovora, ugovora o poklonu i ovlašćenju

Kod nas možete napraviti kupoprodajni ugovor, ugovor o poklonu, kao i punomoć. S tim da je vaša jedina obaveza da odete posle toga kod notara i overite vaše potpise.

Odjava
vozila

Za vas uslužno radimo i odjavu vašeg vozila. Samo nam je neophodan razlog odjave.

Priprema dokumentacije
i odlazak u SUP

Vaše je samo da svoje poverenje poklonite nama, a mi ćemo za vas pripremiti svu neophodnu dokumentaciju i otići ćemo u SUP kako bi vaše vozilo bilo registrovano istog dana.

Usluga šlepanja vozila do tehničkog pregleda

Ukoliko vam je istekla registracija, ili vozilo nije registrovano, oslonite se na nas i mogućnost koju pružamo našim klijentima, a to je usluga šlepanja vašeg vozila.

Odlazak po potvrdu o uplaćenim sredstvima za pravna lica.

Mi umesto vas idemo u banku po potvrde.

Međunarodna
dokumenta.

Kod nas možete izvaditi Dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu (DTV) , kao i Međunarodnu vozačku dozvolu (MVD).