UPOZNAJTE NAS

Trijumf 021 – vaša
firma od poverenja

Upoznajte nas
– više o kompaniji

Mi smo Trijumf 021, vodeća kompanija za tehnički pregled i registraciju svih vrsta vozila u Novom Sadu. Već duže od decenije gradimo poverenje Novosađana zahvaljujući širokom asortimanu i beskompromisnom kvalitetu naših usluga.

Nastali smo 2010. godine, kada smo krenuli da se bavimo pružanjem usluga registracije vozila. No, već za dve godine, u želji da klijentima pružimo kompletnu uslugu i time zadovoljimo sve vaše potrebe, proširili smo naše usluge i uveli tehnički pregled.

Jasno definisani procesi, profesionalnost, brzina usluge i transparentnost u odnosu s klijentima oduvek su bili fokus našeg poslovanja. Višegodišnji trud na dovođenju klijenata, razvijanju brenda, širenju asortimana usluga i poboljšanja kvaliteta usluge doveli su do rasta našeg poslovanja i smelih investicija u nove dve lokacije.

U Trijumf 021 uneli smo sve ono o čemu smo maštali i čemu smo težili. Krenuli smo s jednim zaposlenim, a tokom godina širili smo naš tim, neprestano učili i usavršavali se. Poverenje klijenata i podrška zaposlenih motivišu nas da kontinuirano rastemo i ulažemo u unapređenje svih aspekata našeg poslovanja.

Brojke koje govore o našem uspehu

10 +
Godina sa Vama
20 k+
Zadovoljnih klijenata
50 +
Zaposlenih
100 %
Najbrža usluga
NAŠ TIM

U svakom trenutku na raspolaganju su vam naši profesionalno obučeni zaposleni.

Možete biti sigurni da će pregled vašeg vozila biti izvršen savesno i u najkraćem mogućem roku.

PRIJAVITE SE ZA POSAO