Savetnik u odnosu sa klijentima

Kod nas je svaki dan nova prilika za rast i učenje

Podvrste ovih vozila razvrstavaju se na sledeći način:

Limuzina

Kod nas možete izvršiti tehnički pregled AA i AB limuzina. AA limuzina je vozilo sa najmanje četiri bočna okna, čiji se prtljag otvara nezavisno od zadnjeg prozorskog stakla. Namena ovog vozila je prevoz putnika i manjeg prtljaga. AB limuzina je vozilo sa vratima na zadnjem delu vozila, namenjeno za prevoz putnika i većeg prtljaga.

Karavan

Trijumf 021 vrši tehnički pregled karavana. Karavani su proizvedeni kao limuzine, ali se razlikuju u zadnjem delu, gde je karoserija karavana produžena. Vozilo omogućava vlasniku da pored putnika može da preveze i više prtljaga (tereta). Oznaka za ovo vozilo je AC.

Kupe

Kupe je putničko vozilo proizvedeno isključivo za prevoz putnika. Kupei su uglavnom dizajnirani kao sportska vozila, sa tvrdim, nepokretnim krovom, i najčešće poseduju dva ili četiri sedišta. U Trijumf 021 možete obaviti kompletan tehnički pregled kupea. Skraćena oznaka kupe vozila je AD.

Kabriolet

Vršimo tehnički pregled kabrioleta, putničkih vozila proizvedenih po uzoru na kupe vozilo, s razlikom u tome da kabrioleti poseduju pokretan krov. Skraćena oznaka kabriolet vozila je AE.

Višenamensko vozilo

Pružamo tehnički pregled višenamenskih vozila (kombija) koji poseduju karoseriju identičnu limuzinama, s tim da uglavnom imaju veće dimenzije i veću masu od standardnih putničkih limuzina. Ova vozila zamišljena su da služe za prevoz putnika i prtljaga, i poseduju između pet i devet sedišta, kao i značajan prtljažni prostor. Oznaka ovih vozila je AF.

*Tehnički pregled ovog vozila možete uraditi u sva tri naša objekta.