Youtube Trijumf 021
Twiter Trijumf 021
Instagram Trijumf 021
Facebook Trijumf 021
Tehnicki pregled trijumf 021
senka
Trijumf 021, Novi Sad Registracija vozila Tehnički pregled vozila
Trijumf 021, Novi Sad
je kompanija koja se bavi prodajom usluga vezanih za registraciju motornih vozila i tehničkim pregledom motornih vozila. Poslove vezane za registraciju Vašeg vozila poverite nama jer mi ćemo poverenje koje ste nam ukazali nagraditi brzom i kvalitetnom uslugom. Na raspolaganju Vam je naše profesionalno obučeno i ljubazno osoblje.

Zaobiđite probleme kad kupujete polovan automobil!

Ako ste već rešili da sebi kupite automobil, novo vozilo je najpouzdanije rešenje. Međutim, zbog životnog standarda u Srbiji, pravi je luskuz imati i polovna kola, a kamoli nova. Nažalost, kod polovnjaka ima dosta prostora za prevaru, pogotovo u današnje vreme kada se kupoprodaja polovnih vozila preselila na internet.

Ovaj vid internet potražnje privlači sve veći broj kupaca, jer je znatno manje naporan od fizičkog posećivanja autoplaceva i pijaca, za šta treba odvojiti ceo dan, a još jedna velika prednost je to što oglase možete sortirati prema modelu vozila koje vas zanima, godištu, kubikaži, ceni i dr. kriterijumima. Loša strana ovakve kupovine je to što svašta može da se sakrije od kupaca i otud loša iskustva i prevare. Zato internet oglase koristite isključivo za pretragu, a kaparu i celokupan iznos platite tek nakon detaljne provere vozila i vlasnika.

Kakve neprijatnosti možete doživeti nakon kupovine automobila?

Nakon kupovine, možete otkriti da je vozilo ofarbano više puta, da je lim udaren i majstorski ispravljen, da je motor pri kraju života, mada prodavac tvrdi da je prešao samo 70.000 kilometara, da Vam se auto ubrzo pokvari, da je ovlašćenje prodavca vozila falsifikovano, da je vozilo ilegalno uvezeno, ukradeno ili pod hipotekom.

Šta možete da uradite?

Ako se auto pokvari neposredno posle kupovine, od prodavca možete tražiti da vam vrati deo novca ili da plati popravku, a ako ne bude hteo zapretite mu da ćete ga tužiti, jer se vozilo ne može koristiti u skladu sa svojom namenom. Detaljnije o tome možete pročitati u Zakonu o zaštiti potrošača, a posebno obatite pažnju na članove 19, 20, 21, 51, 62, 80, 81.

I u slučaju lažne kilometraže možete tražiti odštetu, jer ste skrivanjem pravih podataka dovedeni u zabludu da vozilo vredi više nego što je realno. Nažalost, pravo stanje kilometraže se teško utvrđuje.

Ako ste kupili ukradeno vozilo, možete dokazati da niste to znali ako imate valjani kupoprodajni ugovor. Na osnovu njega možete tužiti prodavca i tražiti da vam vrati novac.

Ako je uvoz ilegalan, odnosno sa lažnom dokumentacijom, radi se o carinskom prekršaju i ne postoji način da se zaštitite od te vrste prekršaja. Kada se to otkrije, carina Vam oduzima vozilo, bez obzira na to što ste ga pošteno platili i niste bili svesni prevare. Izbegavajte vozila koja nisu prošla kompletnu proveru koja sada uključuje kontrolu AMSS.

Falsifikovano ovlašćenje – izbegavajte kupovinu vozila od osobe koja nije vlasnik iz dva razloga: može se desiti da je ovlašćenje falsifikovano, a drugi – da pravi vlasnik ne želi da odjavi vozilo i u oba slučaja nećete moći da postanete vlasnik vozila. Jedino rešenje je da tužite prodavca i tražite povraćaj novca.

Vozilo pod hipotekom – proverite u Registru založenog prava Agencije za privredne registre da li je vozilo pod hipotekom. Ako jeste, ne kupujte vozilo pre nego što se ne razreši situacija sa hipotekom, jer ne postoji način da naterate vlasnika da redovno otplaćuje dug. Ako vlasnik prestane da plaća rate, banka vam može oduzeti vozilo.

polovni-automobili

Znaci koji nagoveštavaju da nešto nije u redu sa vozilom koje se prodaje:

Nekada već iz oglasa možete naslutiti da nešto nije u redu. Raspitajte se koliko takav model košta? Ako je njegova cena upadljivo niža, nešto nije u redu. Obratite pažnju na ram za tablice. Tamo najčešće piše u kom servisu je automobil bio, a ako je u pitanju limarska radionica možete se raspitati šta je popravljano na automobilu. Takođe, preskočite oglase bez broja telefona prodavca. Proverite slike oglasa na Gugl pretrazi, pogotovo ako su na slikama obrisane tablice, u okolini se nalaze samo automobili sa stranim registarskim oznakama ili ako fotografija deluje previše umetnički. Takođe, proverite prodavca na internetu. Možete se iznenaditi ako ukucate njegovo ime i prezime, a pretraga izbaci različite forume gde ljudi pišu o svojim iskustvima. Izbegavajte vozila u kojima primetite nelogičnosti i nerealna obećanja, npr. povraćaj novca ako niste zadovoljni, samostalna probna vožnja, skupa oprema koja premašuje cenu vozila ili npr. oglas za vozilo koje ima mnogo nižu cenu od prosečne zbog selidbe u inostrasntvo, a prodavac pristaje na zamenu. Svaki sumnjivi oglas možete da prijavite administratoru sajta, a ako prodavac ne dokaže da je oglas autentičan, biće izbrisan.Pre kupovine automobila, proverite na osnovu broja šasije u policiji ili na internetu da li postoji potraga za tim vozilom. Mnogi besplatni sajtovi pružaju osnovne podatke o vozilu na osnovu broja šasije: godinu i mesto proizvodnje, nekad i procenjenu pređenu kilometražu. Ako pretraga ne pokaže da je vozilo traženo, to ne znači da sigurno nije ukradeno, ali ako ga pretraga pokaže, budite sigurni da prodavac pokušava da Vas prevari.

Na ovim adresama možete proveriti podatke vozila:
www.stolencars24.eu/
www.vindecoderz.com

Na sajtu AMSS možete naći obrazac i propratno objašnjenje o rokovima i načinu provere podataka vozila. Ova usluga se naplaćuje, pa je tako cena provere za vozila čije je poreklo neka od zemalja Evropske unije 8.000 dinara. Za vozila koja su poreklom iz SAD i Kanade provera će vas koštati 10.000 dinara.

Pored registracije vozila radimo i sledeće usluge:

Osiguranje na putu
 • Osiguranje
 • Inostrano (granično) osiguranje
 • Obavezno osiguranje od autoodgovornosti
 • Osiguranje lica
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje staklenih površina
 • Kasko osiguranje
 • Zeleni karton
 • Prenos vlasništva na teritoriji cele Srbije
 • Pomoć na putu
Načini plaćanja koje Vam nudimo u Trijumf 021:

Nacin placanja registracije vozila
 • Gotovinski
 • Platnim karticama
 • Čekovima građana
 • Putem administrativne zabrane za zaposlene na neodređeno radno vreme (potrebna su 2 overena primerka koje overavate u računovodstvu Vaše firme) i za penzionere (overena 4 primerka preuzimate kod nas u Šajkaškoj 32)
 • 6 - 12 rata

polisa Trijumf 021
tehnički pregled putničkih vozila
tehnički pregled Novi Sad
obavezno auto osiguranje zeleni karton
putno osiguranje trijumf 021
Zašto mi?
 • Odlična ponuda,
 • Korektne cene,
 • Odobravamo specijalne popuste stalnim  klijentima!
 • Zato što smo dosadašnjim trudom i radom stekli poverenje.
 • Zato što smo Vama uvek dostupni.
Kontakt

TRIJUMF 021 DOO
Šajkaška 32, Novi Sad

Broj telefona: +381 21 44 21 21
Mobilni telefon: +381 65 55 777 99

E-mail: registracija@trijumf021.rs

Mapa