Youtube Trijumf 021
Twiter Trijumf 021
Instagram Trijumf 021
Facebook Trijumf 021
termin tehnički pregled
senka
Trijumf 021, Novi Sad Registracija vozila Tehnički pregled vozila
Trijumf 021
je kompanija koja prodaje sluge vezane za registraciju i tehnički pregled motornih vozila. Sve poslove vezane za registraciju Vašeg vozila možete poveriti nama, jer ćemo poverenje koje ste nam ukazali nagraditi brzom i kvalitetnom uslugom. Na raspolaganju Vam je naše profesionalno obučeno i ljubazno osoblje.

Koji dokumenti su potrebni za putovanje automobilom u inostranstvo?

Počela je sezona godišnjih odmora, pa ako planirate da na put krenete automobilom, morate obezbediti određena dokumenta. Ako prelazite granicu, za neke zemlje biće Vam potrebna međunarodna dokumenta. Zeleni karton, kao potvrda posedovanja osiguranja, potreban je za Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu.

Ukoliko planirate da putujete automobilom u inostranstvo, poželjno je da znate koja su dokumenta neophodna za određenu zemlju.

Međunarodna vozačka dozvola (MVD) - Štampana je na srpskom, engleskom, francuskom, španskom, ruskom i nemačkom jeziku. Potrebna je u Italiji, Belgiji, Brazilu, Danskoj, Kataru, Monaku, Norveškoj, Nemačkoj, Holandiji, Francuskoj, Ruskoj federaciji, Španiji, Švajcarskoj, Švedskoj... Za prolazak kroz Makedoniju i Grčku više Vam ne treba MVD, ali u slučaju da dođe do štete nećete moći da je naplatite bez ovog dokumenta. Takođe, ako poželite da iznajmite automobil, većina agencija za rentiranje će Vam tražiti MVD, upravo za slučaj da dođe do štete. Ovaj dokument se izdaje u Auto-moto savezu Srbije (AMSS) i košta oko 2.770 dinara.
Za izdavanje ovog dokumenta potrebna Vam je važeća vozačka dozvola izdata u Republici Srbiji, kao i fotokopija te dozvole, lična karta ili pasoš, dve fotografije formata 35 x 45 mm i popunjen zahtev na propisanom obrascu.
Međunarodna vozačka dozvola važi 3 godine od datuma izdavanja, osim u slučaju kada važnost vozačke dozvole ističe pre tog roka. MVD i vozačka dozvola moraju se nositi zajedno.

Zeleni karton – Međunarodna karta osiguranja od autoodgovornosti. Ovaj dokument je obavezan za put i u Makedoniju i BiH, između ostalih. Zeleni karton možete izvaditi u Trijumfu 021 prilikom registracije vozila ili po potrebi. Za vađenje ovog dokumenta potrebna Vam je polisa obaveznog osiguranja i saobraćajna dozvola. Cena ovog dokumenta je oko 2.000 dinara i važi do isteka obaveznog osiguranja vozila.

Dozvola za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu (DTV) – Služi kao dokaz da vozač može da putuje tuđim vozilom u inostranstvo, na osnovu ovlašćenja koje mu je dao vlasnik vozila. 
Dokument izdaje AMSS, a cena je 1.500 dinara. Da bi se ovaj dokument izvadio, potrebna je lična karta vlasnika vozila, pasoš korisnika vozila i saobraćajna dozvola. Obavezno je lično prisustvo kako korisnika tako i vlasnika vozila, mada, ako korisnik vozila priloži ovlašćenje dato od strane vlasnika vozila (overeno u sudu ili opštini), tada prisustvo vlasnika vozila nije obavezno.
Rok važenja dozvole je godinu dana i važi za neograničen broj putovanja u inostranstvo u predviđenom roku. Rok važnosti se ne vezuje za datum isticanja registracije vozila.

međunarodne dozvole za putovanje u inostranstvo

Zdravstveno putno osiguranje – Nije obavezno, ali se preporučuje u cilju bezbrižnijeg putovanja.
Osiguravajuća društva nude ovaj vid osiguranja koje obuhvata usluge medicinske asistencije i pokrića neophodnih medicinskih troškova kao što su: ambulantno lečenje, nabavka neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoz do najbliže zdravstvene ustanove, bolničko lečenje, prevoz u državu prebivališta, stomatološke intervencije i druge troškove koji su u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom (obuhvaćene usluge zavise od osiguravajuće kuće i nivoa osiguranja).
Ovog leta Trijumf 021 nudi 10% popusta na putno zdravstveno osiguranje!Pored ovih dokumenata, za prelazak preko granice neophodno je da u vozilu imate i:

 1. Sajlu za vuču
 2. Prvu pomoć
 3. Komplet sijalica
 4. Fluoroscentni prsluk
 5. Protivpožarni aparat
Pored registracije vozila radimo i sledeće usluge:

Osiguranje na putu
 • Osiguranje
 • Inostrano (granično) osiguranje
 • Obavezno osiguranje od autoodgovornosti
 • Osiguranje lica
 • Putno i zdravstveno osiguranje
 • Osiguranje staklenih površina
 • Kasko osiguranje
 • Zeleni karton
 • Prenos vlasništva na teritoriji cele Srbije
 • Pomoć na putu
Načini plaćanja koje Vam nudimo u Trijumf 021:

Nacin placanja registracije vozila
 • Gotovinski
 • Platnim karticama
 • Čekovima građana
 • Putem administrativne zabrane za zaposlene na neodređeno radno vreme (potrebna su 2 overena primerka koje overavate u računovodstvu Vaše firme) i za penzionere (overena 4 primerka preuzimate kod nas u Šajkaškoj 32)
 • 6 - 12 rata

polisa Trijumf 021
tehnički pregled putničkih vozila
tehnički pregled Novi Sad
obavezno auto osiguranje zeleni karton
putno osiguranje trijumf 021
Zašto mi?
 • Odlična ponuda,
 • Korektne cene,
 • Odobravamo specijalne popuste stalnim  klijentima!
 • Zato što smo dosadašnjim trudom i radom stekli poverenje.
 • Zato što smo Vama uvek dostupni.
Kontakt

TRIJUMF 021 DOO
Šajkaška 32, Novi Sad

Broj telefona: +381 21.44.21.21
Mobilni telefon: +381 65 55 777 99

E-mail: registracija@trijumf021.rs

Mapa